Museipedagoger
Museet söker pedagoger inför den kommande säsongen.Mer om tjänsterna och länk till annonsen finns under rubriken Lediga tjänster


Julöppet
Lördag den 27 november är det en särskild öppetdag med familjevisningar och julpyntsverkstad. Drop in i mån av plats, ingen förbokning. Läs mer här. Varmt välkomna!


Säsongsavslutning
Söndag 31 oktober är museets sista öppetdag för säsongen, återöppnar i april 2022. En extra öppetdag återstår 2021, Julöppet den 27 november, mer information finns i kalendariet.Förbokade grupper tas emot året runt, se visningar och skolprogram.  


Höstlovslördag 30 oktober
Visste du att det finns djur som delar av eller som egna skulpturer i Carl Eldhs ateljé? Under höstlovsdagen håller vi familjevisningar och inspirerade av Eldhs konst skapar vi djur av lera i skulpturverkstaden. Mer information hittar ni här.


Söndagsöppet
I oktober är museet öppet på söndagar kl.12-16. För den som vill boka visning för en grupp går det bra alla dagar året runt utanför öppettid. Observera att museeet är stängt kvarvarande dagar i september, inklusive torsdag den 30 september.


Kulturarvsdagen
Under Kulturarvsdagen söndagen den 12 september har museet ett särskilt program med aktiviteter för alla åldrar, se programpunkterna här.


Nytt i butiken
Tygkasse med motiv Drömmen finns nu att köpa i museets butik. Framtagen i samarbete med Museum & Gift Design Scandinavia.


Öppettider i höst
Med september kommer ändrade öppettider torsdag-söndag kl.12-16. Från oktober är det öppet söndagar kl.12-16. Observera dock att museet har extra öppet tisdag 31 augusti och onsdag 1 september.


Trädgårdsdag
Visningar och programpunkter för barn och vuxna i museets trädgård. Läs mer om lördagens program här. Observera att alla aktiviteter är utomhus oavsett väderlek. Varmt välkomna!


Höstens vandringar
Höstens allmänna skulpturvandringar inleds söndag den 22 augusti med vandring på Djurgården. Se kalendariet för mer information om respektive vandring. Observera att biljetter endast kan förköpas via Billetto.se. Varmt välkomna!Choose language
segb

Aktuellt

Museipedagoger. Museet söker pedagoger inför den kommande…»

Julöppet. Lördag den 27 november är det en särskild öppetdag…»

Säsongsavslutning. Söndag 31 oktober är museets sista öppetdag för…»

Öppettider

Säsongsstängt november-mars.

Visning för grupper kan bokas året om. För närvarande max
16 p/grupp m.a. rådande restriktioner.

Öppet kl.12-16; 
sön (april)
tor-sön (maj).
tis-sön (juni-aug)
tor-sön (sept)
sön (okt)

facebook_30x30.png Följ oss på Facebook

instagram_30x30.png Följ oss på Instagram

yt_icon_rgb_30x42px.png Följ oss på YouTube

Besöksadress
Lögebodavägen 10
Bellevueparken,
Stockholm

Postadress
Carl Eldhs Ateljémuseum
Lögebodavägen 10
SE-113 47 STOCKHOLM

Telefon
+46-(0)8-612 65 60

Hemsida och e-post 
www.eldhsatelje.se
info@eldhsatelje.se