Recensioner och artiklar

Här finns länkar till aktuella utställningsrecensioner och artiklar.

Recensioner

Dan Backman, Skendöd/Suspended animation. Bäst är ett pyttelitet självporträtt, publicerad i Svenska Dagbladet den 13 juni 2020.

Birgitta Rubin, Fräcka och följsamma besök av Bella Rune, publicerad i Dagens Nyheter den 4 juni 2020.

Paulina Sokolow, Medan allt ännu är möjligt, publicerad i Feministiskt perspektiv den 29 maj 2020.

Valerie Kyeyune Bäckström, Svävande uppenbarelse, publicerad på Kunstkritikk.no den 28 maj 2020.

Ulrika Stahre, Kraftfullt när garn möter kroppar, publicerad i Aftonbladet den 27 maj 2020.

Simen K. Nielsen, Samspill i en (tidvis) tynn tråd, publicerad på Kunstavisen.no den 27 maj 2020

Susanna Slöör, Skenlivets förgyllda rum, publicerad på Omkonst.se den 27 maj 2020.

Emma Warg, Bella Rune på Carl Eldhs Ateljémuseum, publicerad på Konsten.net den 23 maj 2020.

Magnus Florin, Hon visar matematiken i konstens alla vävnader, publicerad i Expressen den 21 maj 2020.

Artiklar

Birgitta Rubin, Fem favoriter just nu, publicerad i Dagens Nyheter den 14 juni 2020.

Linda Skugge, Den långa essän jag skriver kommer att såra dem jag tycker om, publicerad i Dagens ETC, publicerad den 12 juni 2020.

Paulina Sokolow, Bräckligt glas och trasigt folkhem, publicerad i Flamman den 9 juni 2020.

Gabriella Kvarnlöf, Redaktörens favoriter, publicerad i SvD Magasinet den 5 juni 2020.

Joanna Sundström, Veckans tips-The Art Addict, publicerad på joanna.residencemagazine.se den 5 juni 2020.

Johanna Lundsgård, Carl Eldhs ateljé öppnar portarna, publicerad i Dagens industri den 14 maj 2020.

 


Choose language
segb

Aktuellt

Museichef. Nu söker Carl Eldhs Ateljémuseum en ny chef.…»

Recensioner. Här finns länkar till aktuella…»

Ny utställning. Skendöd med verk av Bella Rune öppnar den 14 maj…»

Öppettider
Tisdag–söndag kl.12–16 (drop in). Kort introduktion om museet och utställningen erbjuds varje heltimme (sv) och 13.30 (eng). Övrig tid beställda gruppvisningar, program och evenemang, se kalendariet.
Försiktighetsåtgärder i coronatider.

facebook_30x30.png Följ oss på Facebook

instagram_30x30.png Följ oss på Instagram

Besöksadress
Lögebodavägen 10
Bellevueparken,
Stockholm

Postadress
Carl Eldhs Ateljémuseum
Lögebodavägen 10
SE-113 47 STOCKHOLM

Telefon
+46-(0)8-612 65 60

Hemsida och e-post 
www.eldhsatelje.se
info@eldhsatelje.se